MUSTARUUTI.FI > REPLICA-ASEIDEN JA MUIDEN KORISTE-ESINEIDEN TOIMITUSEHDOT

REPLICA-ASEIDEN JA MUIDEN KORISTE-ESINEIDEN TOIMITUSEHDOT

Kaupan ylläpitäjä

T&O IMPORT OY, asiakaspalvelu@mustaruuti.fi

Y-tunnus 2321749-9

Toimitukset

Mustaruudin nettikaupasta toimitetaan tuotteita toistaiseksi vain suomalaisiin osoitteisiin. Mustaruuti.fi:llä ei ole vähittäismyymälää. Kaikki hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron. Tuotteet toimitetaan postitse, postikulut 3 €/tilaus.

Tilaukset ja maksaminen

Kaikki myymämme tuotteet ovat ikärajattomia ja lupavapaita. Asiakkaan antamat tiedot pidetään luottamuksellisina, eikä niitä luovuteta eteenpäin. Tilausvahvistus ja lasku toimitetaan automaattisesti tilattaessa annettuun sähköpostiosoitteeseen. Myös Itellan seurantakoodi toimitetaan automaattisesti sähköpostitse. Mikäli haluat lähetyksen saapumisilmoituksen myös tekstiviestinä, muistathan ilmoittaa matkapuhelinumerosi tilausta tehdessäsi. Verkkokauppaan jätetty tilaus astuu voimaan vasta kun kauppasumma on kokonaisuudessaan maksettu annettujen ohjeiden mukaisesti. Mikäli tilausta ei makseta, tilaus katsotaan peruutetuksi ja se poistuu järjestelmästä automaattisesti. Jos haluat kuitenkin tilata ko. tuotteet, on sinun tehtävä uusi tilaus. Mustaruuti.fi postittaa lähetykset viimeistään 24h kuluessa siitä kun maksusuoritus näkyy tilillämme.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Mustaruuti toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj. Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja. Paytrail Oyj y-tunnus: 2122839-7 Ohjelmakaari 10 40500 JYVÄSKYLÄ Puhelin: 0207 181830

Tilauksen peruuttaminen ja palautukset

Mahdolliset huomautukset, jotka kohdistuvat tavaran laatuun tai toimitukseen, on tehtävä 7 vuorokauden sisällä tavaran vastaanottamisesta (asiakaspalvelu@mustaruuti.fi). Pakettia noudettaessa on syytä tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilatut tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@mustaruuti.fi). Jos olet tehnyt tilauksen ja syystä tai toisesta haluat peruuttaa sen, toimi näin: Mikäli et ole vielä maksanut laskua: Sinun ei tarvitse tehdä mitään, tilausjärjestelmä poistaa automaattisesti maksamattomat, yli viikon ikäiset tilaukset järjestelmästä.

Mikäli olet maksanut laskusi: Ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@mustaruuti.fi), niin tarkistamme onko tilauksesi jo postitettu. Ellei ole, voitte sopia maksun palautuksesta asiakaspalvelumme kanssa. Kyseessä on etämyynti, joten ostajalla on kuluttajansuojalain mukainen kahden viikon (14 vrk) palautusoikeus. Ostajan on itse vastattava palauttamiskuluista.

Varoitus!

Mustaruuti.fi:n replica-aseet ovat pääasiassa tarkoitettu koristeiksi, keräilijöille, harjoituskäyttöön sekä rekvisiitaksi teattereihin ja elokuviin. Aseiden mekanismit ovat pääosin toimivia, mutta niillä ei voi ampua paukkupatruunoita, eikä niitä voi muuttaa toimiviksi. Replica-aseiden valmistuksessa on käytetty puuta, muovia ja kevytmetalleja, eikä niiden rakennetta ole suunniteltu kestämään painetta. Säilytä tuotteita lasten ulottumattomissa. Älä anna lasten käsitellä aseita ilman vanhempien valvontaa. Älä kuljeta aseita julkisella paikalla tai osoittele niillä ketään. Vältä aseiden toistuvaa kuivalaukaisua. Estääksesi aseiden mekaaniset vauriot, säilytä niitä kuivassa paikassa, puhtaana ja öljyttynä. Valmistaja ja myyjä sanoutuvat irti kaikesta vastuusta jota näiden ohjeiden vastaisesta käytöstä saattaa aiheutua.

 Ostoskori

MUSTARUUTI.FI, Rautaportti Oy, Y-tunnus 1899302-0, Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina
, sähköpostiosoite asiakaspalvelu@mustaruuti.fi
Viimeksi päivitetty 2021-10-18 10:52:34